top of page

Startup- ja pk-yritys: hae mukaan RobotUnion -kiihdytysohjelmaan!

Eurooppalainen Robot Union-kiihdytysohjelma valitsee startup- ja pk-yrityksiä kehittämään robotiikkaa valmistus-, elintarvike- ja terveysteollisuuteen sekä julkiseen infrastruktuuriin.


Ohjelman toinen hakukierros on nyt käynnissä. Startup- ja pk-yritykset voivat hakea 6–12 kuukautta kestävään kiihdytysprojektiin, jossa yritykset voivat hyödyntää robotiikan ja tekoälyn tarjoamia mahdollisuuksia tutkimuslaitosten ja mentoreiden tuella. Haussa valitut 20 yritystä saavat enimmillään 223 000 euron pääoman käteisvaroina tai kiihdytyspalveluihin. Haku päättyy 30.4.2019.


Tervetuloa kuulemaan lisää hakuprosessista ja kiihdytysohjelmasta tietoisku-webinaariin 27.3.2019 kello 14.00-15.00!


Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy:n erikoistutkija Ali Muhammad kertoo hakuprosessin etenemisestä ja kiihdytysohjelman sisällöstä. Osallistujilla on mahdollisuus kysyä kysymyksiä ja keskustella haun etenemisestä sekä ohjelmasta. Webinaari järjestetään englanniksi.Mikä on RobotUnion?


Uusien teknologioiden kehittäminen ja liiketoiminnan kasvattaminen vaativat aikaa ja pääomaa, etenkin startupeilta ja pk-yrityksiltä. RobotUnion-kiihdytysohjelma tukee ja rahoittaa innovatiivisia robotiikkahankkeita Euroopassa. Kiihdytysohjelma ratkaisee markkinoille tuloon ja teknologioiden kehittämiseen liittyvien korkeiden kustannusten aiheuttamia haasteita tuomalla yhteen yritykset, rahoittajat sekä tutkimuslaitokset.

Teknologian tutkimuskeskus VTT toimii hankkeen teknisenä koordinaattorina ja johtaa yli puolta hankkeen toiminnoista yhteistyössä FundingBox-yhteisön kanssa. Rahoituksen lisäksi yritykset saavat teknistä tukea Euroopan johtavilta robotiikka-alan tutkimuslaitoksilta, joita ovat Teknologian tutkimuskeskus VTT, Danish Technological Institute DTI, TU Delft, Tecnalia ja PIAP.


Comentarios


bottom of page