Webinaari 20.8.: Uudelleenvalmistuksen mahdollisuudet

Tule kuulemaan uudelleenvalmistuksen mahdollisuuksista webinaariin

torstaina 20.8.2020 klo 15.00 - 16.00!

Uudelleenvalmistus on olennainen kiertotalouden prosessi, joka tuo merkittäviä materiaali- ja energiasäästöjä ja jolla yritys voi luoda uutta liiketoimintaa. Uudelleenvalmistamalla käytetyt tuotteet tai komponentit voidaan palauttaa käyttöön: ne puhdistetaan, puretaan, kunnostetaan ja kootaan uudelleen siten, että lopputulos on laadultaan vähintään yhtä hyvä kuin alkuperäinen tuote ja sille voidaan antaa vastaava takuu.

Webinaari on kaksiosainen: Ensimmäisellä puoliskolla kuulemme kiertotalouden ja uudelleenvalmistuksen mahdollisuuksista sekä VTT:n valmistelemasta uudelleenvalmistusaiheisesta yhteishankkeesta. Tämän jälkeen keskusteluosuudessa ideoimme yhdessä teemoja hankkeeseen. Tervetuloa mukaan kuuntelemaan, keskustelemaan ja ideoimaan!

Voit ilmoittautua täällä 17.8.2020 mennessä. (Jos linkki ei aukea, kopioi selaimesi osoiteriville https://www.lyyti.in/uudelleenvalmistus200820).


Tule osaksi SMACC-yhteisöä!

Liittymällä osaksi SMACC-yhteisöä saat noin kerran kuukaudessa lähetettävän ajankohtaisia uutisia ja tapahtumia koskevan SMACC-uutiskirjeen sähköpostiisi ja olet tervetullut tapahtumiin sekä SMACC-yhteisön LinkedIn-ryhmään.

Huom. jäsenyys on maksuton. 

  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon
YHTEYSTIEDOT

Innospace, Kampusareena,

Korkeakoulunkatu 7 1. krs,

Tampere

VTT_OrangeBlue_OnWhite_RGB_edited.jpg
TRE_LA32_YO_AMK_fi_B3___RGB.png
Tamlink_Logo_RGB.png

© 2020 SMACC

Tietosuojaseloste