SMACC TKI-ympäristöt

Tutkimus- ja kehitysympäristöt
 

SMACC TKI-ympäristöt on verkosto, joka tarjoaa valmistavan teollisuuden yrityksille helpon pääsyn huippuluokan laitteistoihin ja osaamiseen ilman suuria investointeja.

SMACC TKI-ympäristöt tekevät teollisesta jakamistaloudesta totta!

SMACC TKI-ympäristöjen ytimen muodostavat VTT:n ja Tampereen korkeakouluyhteisön tutkimus- ja kehitysympäristöt. SMACC TKI-ympäristöt on valittu siten, että ne palvelevat mahdollisimman hyvin digitalisoituvaa valmistavaa teollisuutta. Yritykset voivat hyödyntää SMACC TKI-ympäristöjen infroja ja tutkimuslaitosten osaamista omiin tutkimus- ja kehitystarpeisiinsa joustavasti.

Tulevaisuudessa SMACC TKI-ympäristöjen tavoitteena on laajentua koko maan kattavaksi tutkimus- ja kehitysympäristöjen verkostoksi, jossa mukana on paitsi tutkimus- ja oppilaitosten infrat, myös SMACC-yhteisössä mukana olevien yritysten infroja. Näin saadaan paras hyötysuhde julkisille investoinneille ja tehoa yritysten yhteiseen liiketoiminnan kehittämiseen. SMACC tarjoaa yrityksille myös eurooppalaisen dimension: SMACCilla on hyvät yhteydet muihin eurooppalaisiin infraverkostoihin.

SMACC TKI-ympäristöt aihealueittain:

VALMISTUSTEKNIIKAN TKI-YMPÄRISTÖT

DIGITAALISTEN MENETELMIEN TKI-YMPÄRISTÖT

MATERIAALITEKNIIKAN   

TKI-YMPÄRISTÖT

TEOLLISUUSROBOTIIKAN TKI-YMPÄRISTÖT

ÄLYKKÄIDEN KONEIDEN TKI-YMPÄRISTÖT

Tule osaksi SMACC-yhteisöä!

Liittymällä osaksi SMACC-yhteisöä saat noin kerran kuukaudessa lähetettävän ajankohtaisia uutisia ja tapahtumia koskevan SMACC-uutiskirjeen sähköpostiisi ja olet tervetullut tapahtumiin sekä SMACC-yhteisön LinkedIn-ryhmään.

Huom. jäsenyys on maksuton. 

  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon
YHTEYSTIEDOT

Innospace, Kampusareena,

Korkeakoulunkatu 7 1. krs,

Tampere

VTT_OrangeBlue_OnWhite_RGB_edited.jpg
TRE_LA32_YO_AMK_fi_B3___RGB.png
Tamlink_Logo_RGB.png

© 2020 SMACC

Tietosuojaseloste