SMACC TKI-ympäristöt

Tutkimus- ja kehitysympäristöt
 

SMACC TKI-ympäristöt on verkosto, joka tarjoaa valmistavan teollisuuden yrityksille helpon pääsyn huippuluokan laitteistoihin ja osaamiseen ilman suuria investointeja.

SMACC TKI-ympäristöt tekevät teollisesta jakamistaloudesta totta!

SMACC TKI-ympäristöjen ytimen muodostavat VTT:n ja Tampereen korkeakouluyhteisön tutkimus- ja kehitysympäristöt. SMACC TKI-ympäristöt on valittu siten, että ne palvelevat mahdollisimman hyvin digitalisoituvaa valmistavaa teollisuutta. Yritykset voivat hyödyntää SMACC TKI-ympäristöjen infroja ja tutkimuslaitosten osaamista omiin tutkimus- ja kehitystarpeisiinsa joustavasti.

Tulevaisuudessa SMACC TKI-ympäristöjen tavoitteena on laajentua koko maan kattavaksi tutkimus- ja kehitysympäristöjen verkostoksi, jossa mukana on paitsi tutkimus- ja oppilaitosten infrat, myös SMACC-yhteisössä mukana olevien yritysten infroja. Näin saadaan paras hyötysuhde julkisille investoinneille ja tehoa yritysten yhteiseen liiketoiminnan kehittämiseen. SMACC tarjoaa yrityksille myös eurooppalaisen dimension: SMACCilla on hyvät yhteydet muihin eurooppalaisiin infraverkostoihin.

SMACC TKI-ympäristöt aihealueittain:

VALMISTUSTEKNIIKAN TKI-YMPÄRISTÖT

DIGITAALISTEN MENETELMIEN TKI-YMPÄRISTÖT

MATERIAALITEKNIIKAN   

TKI-YMPÄRISTÖT

TEOLLISUUSROBOTIIKAN TKI-YMPÄRISTÖT

ÄLYKKÄIDEN KONEIDEN TKI-YMPÄRISTÖT

Join the SMACC Community!

By joining the SMACC community, you will receive a SMACC newsletter about current news and events sent to your email about once a month, and you are welcome to the events and the SMACC Community LinkedIn group. 
 

Membership is free.

  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon
CONTACT

Kampusareena,

Korkeakoulunkatu 7, 1st floor,

Tampere, Finland

VTT_OrangeBlue_OnWhite_RGB_edited.jpg
ENG_logo_TUNI___RGB.png
Tamlink_Logo_RGB.png

© 2020 SMACC