Tuotannon läpimenoajan nopeuttaminen

Laadun parantaminen

Toimitusvarmuuden parantaminen

Tuotekehitysprosessin parantaminen

Kustannustehokkuuden parantaminen

Uudet kumppanit ja verkostot

 

MITEN? 

SMACC PALVELUT
TARVEKARTOITUS

 

Tarjolla sparrausapua ja osaamista yrityksenne teknologiseen kehittämiseen ja digitalisaatioon liittyvissä asioissa. Kehity yksin tai yhdessä!

 

Tarvekartoitus auttaa tunnistamaan yrityksen menestystekijöitä ja arvioimaan nykytilaa. Tarvekartoituksen pohjalta voidaan suunnitella yhdessä yrityksen kehityksen mahdollistavia jatkotoimia. Tarvekartoituksen yhteydessä voidaan myös halutessa käynnistää useamman yrityksen kanssa yhteiskehitystoimia.

TUTKIMUSHANKKEET 

 

SMACC vahvistaa älykkäiden koneiden ja valmistavan teollisuuden ekosysteemin kehittymistä ja toteuttaa joustavasti tutkimukseen pohjautuvia kehityshankkeita yhden luukun periaatteella. Yritysten tarpeista nostetaan toimialan yhteisiä kehityskohteita, jotka liittyvät SMACCin laajempiin teemoihin.

DIPLOMI- JA OPINNÄYTETYÖT

 

SMACCin kautta tavoitat myös Tampereen korkeakouluyhteisön opiskelijat, jotka ovat jo nyt linkki alan viimeisimpään tietoon. Opiskelijoiden tekemät erilaiset opinnäytetyöt ja DI-työt ovat myös luonteva tapa  hyödyntää ja rekrytoida ennakkoluulotonta ja idearikasta tulevaisuuden osaamista yritykseesi.

TOIMEKSIANNOT JA RÄÄTÄLÖIDYT PALVELUKOKONAISUUDET

 

SMACC toteuttaa myös toimeksiantoja ja räätälöityjä palvelukokonaisuuksia juuri yrityksen tarpeiden mukaisesti. Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä parhaat keinot haasteidesi ratkomiseksi! 

Digitilanteen kartoitustyökalut
DIGIKARTOITUS

 

Työkaluillamme teet organisaatiosi digitilanteesta

kattavan kokonaiskartoituksen. Kartoituksen pohjalta voidaan priorisoida kehitysaktiviteetit ja lähteä viemään niiden toteutusta eteenpäin.

DIGI MATURITY

Kuinka valmis organisaatiosi on digitaaliseen muutokseen? Työkalu havainnollistaa lähtötilanteen ja digikypsyyden kuudessa eri ulottuvuudessa.

AI MATURITY

 

Kuinka valmis organisaatiosi on tekoälyn hyödyntämiseen? 
Työkalu havainnollistaa lähtötilanteen ja tekoälykypsyyden kuudessa eri ulottuvuudessa.  

OHJELMISTOROBOTIIKAN KRITEERISTÖ

 

Työkalun avulla valitset sopivat kohteet ohjelmistorobotiikan hyödyntämiseen.

MANU MATURITY

 

Kuinka valmis organisaatiosi on teolliseen muutokseen? Ketterän oppivan valmistavan teollisuuden työkalu havainnollistaa lähtötilanteen ja digikypsyyden seitsemässä eri ulottuvuudessa.

 
Join the SMACC Community!

By joining the SMACC community, you will receive a SMACC newsletter about current news and events sent to your email about once a month, and you are welcome to the events and the SMACC Community LinkedIn group. 
 

Membership is free.

  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon
CONTACT

Kampusareena,

Korkeakoulunkatu 7, 1st floor,

Tampere, Finland

VTT_OrangeBlue_OnWhite_RGB_edited.jpg
ENG_logo_TUNI___RGB.png
Tamlink_Logo_RGB.png

© 2020 SMACC