Smart Manufacturing DIH

Älykkään valmistuksen innovaatiokeskittymä
 
SMACC toimii älykkään valmistuksen digitaalisen innovaatiokeskittymä Smart Manufacturing DIH:n (Digital Innovation Hub) ytimenä Suomessa. 
SMART  MANUFACTURING DIH

SMACC toimii älykkään valmistuksen digitaalisen innovaatiokeskittymä Smart Manufacturing DIH:n (Digital Innovation Hub) ytimenä Suomessa. Smart Manufacturing DIH:n orkestraattorina toimii Teknologian tutkimuskeskus VTT. 

Smart Manufacturing DIH toimii niin alueellisesti, kansallisesti kuin kansainvälisestikin. Tärkeimmät alueelliset yhteistyökumppanimme ovat Tampereen yliopisto, DIMECC, Tampereen kaupunki, Tamlink, Business Tampere ja Pirkanmaan liitto. Kansallisesti teemme yhteistyötä muun muassa Business Finlandin ja Teknologiateollisuus ry:n kanssa.

Kansainvälisesti olemme verkottuneita usean tutkimuslaitoksen sekä -instituution kanssa ja työskentelemmekin heidän kanssaan erilaisissa EU-projekteissa. 

KÄYNNISSÄOLEVAT      EU-PROJEKTIT

  • RobotUnion Kiihdytysohjelma valmistavan teollisuuden yrityksille: robotiikka ja digitalisaatio

  • L4MS Avoimen lähdekoodin simulointi ja tehdaslogistiikan suunnittelu mobiilirobotteja käyttämällä 

  • DIH2 Digitaalisten innovaatiokeskittymien, DIH:ien, verkosto: mobiilirobotit ja yhteistyörobotit tehtaisiin, valmistavan teollisuuden pk-yritysten digitalisointi

  • MIDIH Digitaalinen alusta tehtaille

  • RIMA Tarkastus- ja huoltorobotit

  • Connected Factories Digitaaliset alustat valmistavalle teollisuudelle

  • MuMMER Opastava ja viihdyttävä humanoidirobotti ostoskeskukseen: co-design ja arviointi yhdessä kuluttajien ja sidosryhmien kanssa

  • TRINITY Ketterän tuotannon robotiikka

PALVELUT

Osana DIH:ä, SMACC tarjoaa suomalaisilla yrityksille pääsyn kansallisiin ja kansainvälisiin verkostoihin ja heidän kauttaan useihin erilaisiin rahoitusmahdollisuuksiin. Muille DIH-toimijoille ja heidän verkostoilleen SMACC tarjoaa vahvaa älykkään valmistuksen osaamista ja asiantuntijuutta.

Tule osaksi SMACC-yhteisöä!

Liittymällä osaksi SMACC-yhteisöä saat noin kerran kuukaudessa lähetettävän ajankohtaisia uutisia ja tapahtumia koskevan SMACC-uutiskirjeen sähköpostiisi ja olet tervetullut tapahtumiin sekä SMACC-yhteisön LinkedIn-ryhmään.

Huom. jäsenyys on maksuton. 

  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon
YHTEYSTIEDOT

Innospace, Kampusareena,

Korkeakoulunkatu 7 1. krs,

Tampere

VTT_OrangeBlue_OnWhite_RGB_edited.jpg
TRE_LA32_YO_AMK_fi_B3___RGB.png
Tamlink_Logo_RGB.png

© 2020 SMACC