top of page

Kasvu Open: Kasvupolkujen haku on auki!


Kasvu Open on Suomen suurin ja maksuton sparrausohjelma, jonka avulla luot yrityksellesi kasvun ja kehityksen mahdollisuuksia verkoston kasvattamisen, asiantuntijoiden osaamisen sekä kannustavan ympäristön avulla. Visionamme on tehdä Suomesta maailman paras

kasvuyrityskansa!


Kasvu Open on tarjonnut 10 vuotta kasvun edellytyksiä suomalaisille yrityksille toimialasta, sijainnista ja liikevaihdosta riippumatta. Sparraus tapahtuu Kasvupoluilla, jotka jakautuvat alueellisille ja toimialakohtaisille Kasvupoluille. Jokaisella Kasvupolulla on oma tuomaristo, joka valitsee Kasvupolulle hakeneista yrityksistä kasvunintoisimmat mukaan sparrausohjelmaan.


Kasvupolku pitää sisällään kaksi sparrauspäivää, kahdeksan yrityksen omaan kasvusuunnitelmaan kohdennettua asiantuntijatapaamista, strategian päivittämistä sekä vertaissparrausta kanssayrittäjiltä.


Vuonna 2019 sparrauksissa oli mukana yhteensä 371 yritystä ympäri Suomea, jotka hakivat ja saivat sparrausta eritoten myyntiin & markkinointiin, talouteen & rahoittamiseen, johtamiseen & strategiaan, kansainvälistymiseen sekä tiimin rakentamiseen.


Painiiko yrityksesi samojen teemojen parissa?


Lue lisää Kasvupoluista ja hae mukaan osoitteessa https://kasvuopen.fi/kasvupolut/.

 
”Jokaisen yrityksen tulee kehittää omaa liiketoimintaansa. Kasvu Open tarjoaa tähän hienon konseptin, yrityksen tarpeisiin keskittyneet sparraajat, paljon uusia näkökulmia ja kannustavan ilmapiirin”

Hannu Sarja, Merius Oy

Mukana Kasvu Openissa vuonna 2017

 

Smart Industry Kasvupolku®


Smart industry Kasvupolulle haetaan mukaan älykkään teollisuuden yrityksiä, jotka esimerkiksi hyödyntävät tekoälyä ja dataa, tuottavat ratkaisuja energiatehokkuuteen tai tuottavat palveluita tai ratkaisuja rakentamisen sekä tehdasympäristöjen kehittämiseen. Tärkeintä kuitenkin on into kasvattaa ja kehittää oman yrityksen toimintaa.


Yritykset voivat olla kansainvälisille vesille tähtääviä, ekosysteemin ja verkoston

rakentajia, alansa pioneerejä, start-up -yrityksiä tai vakiintuneita alansa toimijoita.


Lue lisää: Smart industry


Tutustu myös muihin uusia teknologioita etsiviin Kasvupolkuihin: Tulevaisuuden kaupunki ja liikkuminen, Bio- ja kiertotalous, Smart Data sekä Future health and wellbeing.Comments


bottom of page