Rahoitushaku - Robotiikasta uutta liiketoimintaa

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy:n koordinoima, EU:n tukema kiihdytysohjelma RIMA (Robotics for Inspection and maintenance) etsii pieniä ja keskisuuria- sekä hieman suurempia yrityksiä mukaan avoimeen hakuun, jossa on tarjolla yhteensä jopa 8,1 miljoonaa euroa pääomavapaata tukea. Joulukuussa 2020 alkavassa avoimessa haussa ohjelmassa valitaan 25 eurooppalaista teknologian siirto- ja esittelykokeilua, jotka keskittyvät robotiikan tarkastus- ja huoltoratkaisuihin. Kiihdytysohjelman tavoitteena on edistää uusien robotiikkaratkaisujen innovointia ja kaupallistamista.


Tervetuloa 15.12. kello 13:00-13:45 järjestettävään webinaariin kuulemaan millaisia teollisuuden ratkaisuja hanke etsii ja miten haet mukaan Open Call -hakukierrokselle. Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy:n johtava tutkija Mikko Siuko kertoo RIMA-projektin hakuprosessin etenemisestä ja kiihdytysohjelman sisällöstä. Osallistujilla on mahdollisuus kysyä kysymyksiä ja keskustella haun etenemisestä sekä ohjelmasta. Webinaari on suomenkielinen.


Tutustu RIMA-ohjelmaan: https://rimanetwork.eu/


Ilmoittaudu webinaariin: https://www.lyyti.fi/reg/Robotiikasta_uutta_liiketoimintaa_3097/fi

Tule osaksi SMACC-yhteisöä!

Liittymällä osaksi SMACC-yhteisöä saat noin kerran kuukaudessa lähetettävän ajankohtaisia uutisia ja tapahtumia koskevan SMACC-uutiskirjeen sähköpostiisi ja olet tervetullut tapahtumiin sekä SMACC-yhteisön LinkedIn-ryhmään.

Huom. jäsenyys on maksuton. 

  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon
YHTEYSTIEDOT

Innospace, Kampusareena,

Korkeakoulunkatu 7 1. krs,

Tampere

VTT_OrangeBlue_OnWhite_RGB_edited.jpg
TRE_LA32_YO_AMK_fi_B3___RGB.png
Tamlink_Logo_RGB.png

© 2020 SMACC

Tietosuojaseloste